Aligru si Creson


CONTACT: cameracupisici@gmail.com
--------------------------------
Aligru si Creson au fost preluati cand aveau doar 3 saptamani, iar acum sunt gata sa-si faca bagaele si sa plece la casele lor. Ca orice pisoi de varsta lor, sunt jucausi si ghidusi si mereu dornici de un scarpinat pe burtica. Cat e ziua de lunga se fugaresc prin casa si in pauze se cuibaresc langa cel mai apropiat om, unde se simt in siguranta. Apoi pornesc motorasele si adorm, doar ca s-o ia de la capat peste jumatate de ora. Printre activitatile preferate sunt smotocitul soriceilor si cataratul pe perdele.

Aligru e timidul familiei, incercand parca sa nu deranjeze cu nimic companionii umani. Creson e cel mai somnoros, cand era mic adormind cu capul in bolul cu mancare. Cei doi sunt nedespartiti si la joaca, si la relaxare, se fugaresc cat e ziua de lunga, se spala unul pe celalalt si dorm imbratisati.

Daca vrei un astfel de zglobiu in familia ta, trimite un mail.


-- 
Camera cu Pisici | The Cat Room
Un proiect de voluntariat - A volunteering project
http://cameracupisici.blogspot.ro/
https://www.facebook.com/thecatroom

3 comentarii:

  1. Bluzele elegante pentru femei de la MOHITO vă permit să vă aranjați cu eleganță și bun gust la serviciu, la o întâlnire importantă sau la o cină elegantă. În gama noastră veți găsi o varietate de produse în diferite culori, croieli, cu accesorii, dar și propuneri mai minimaliste.
    https://www.mohito.com/ro/ro/imbracaminte/bluze/bluze-elegante

    RăspundețiȘtergere
  2. Pulovere pentru femei - perfecte pentru fiecare zi și ocazie. Diferite modele, culori, materiale. Pulovere de bază și pulovere cu guler înalt, cardigane. Alegeți stilul MOHITO.
    https://www.mohito.com/ro/ro/imbracaminte/pulovere

    Sacouri de damă elegant și sacouri casual. Alb, negru, în carouri. Diferite culori, croiuri, materiale. Alegeți cel mai bun look la MOHITO.
    https://www.mohito.com/ro/ro/imbracaminte/sacouri

    RăspundețiȘtergere
  3. Reducere, preț special, înseamnă haine la modă, frumoase, la prețuri atractive. Alegeți cele mai la modă rochii, bluze, savouri, cămăși în MOHITO!
    https://www.mohito.com/ro/ro/sale

    RăspundețiȘtergere